Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Oletko utelias ja kehittymishaluinen laskentatoimen osaaja, joka ei pelkää haastaa olemassa olevia toimintatapoja? Onko sinulla tarkka ja luotettava työskentelytapa sekä haluat kehittää ammatillista osaamistasi? Työssä emme vaadi aiempaa työkokemusta, voit olla myös vastavalmistunut. Etsimme Isoverin organisaatioon Hyvinkäälle Saint-Gobainille Assistant Controlleria aloittamaan mahdollisimman pian. Jos sinua kiinnostaa työskentely kansainvälisessä yrityksessä, hae paikkaa heti!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista Assistant Controlleria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Saint-Gobainilla.


Työtehtävät


Tässä tehtävässä tulet toimimaan Saint-Gobain konserniin kuuluvassa Isover organisaatiossa. Tulet työssäsi tukemaan tuotannon controlleria kaikissa hänen tehtävissään, erityisesti Hyvinkään toimipisteen osalta. Tehtäviisi kuuluu muun muassa; pääoman sekä kustannusten seuranta ja raportointi. Työssäsi vastaat myös standardikustannusten laskemisesta sekä uusien materiaalitietojen päivittämisestä järjestelmään. Olet myös mukana kuukauden sulkemisen yhteydessä tehtävissä avainlukujen tarkistamisessa. Työtehtäväsi voivat muuttua kiinnostuksen kohteidesi ja osaamisesi mukaan. Voit työssäsi myös ottaa isompaa roolia esimerkiksi verotukseen liittyvissä asioissa.

Työtehtäviisi kuuluu:

* Pääoman ja kustannusten seuranta ja raportointi
* Standardikustannusten laskenta sekä materiaalitietojen päivittäminen järjestelmään
* Plant Controllerin avustaminen ennusteiden tuottamisessa

Tämä tehtävä on kuin luotu vastavalmistuneelle, joka haluaa kasvattaa osaamistaan talouden parissa. Tehtävässä saat vastuuta, kuitenkin osaamisesi mukaan ja mahdollisuuden kehittyä! Voit omien kiinnostuksen kohteidesi mukaan vaikuttaa tehtävänkuvaasi. Työsuhteen aikana on mahdollista keskustella myös rekrytoinnista.


Etsimämme henkilö on


Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva talouden tai kaupallisen alan koulutus sekä mahdollisesti kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on tarkka ja utelias työote ja haluat kehittää itseäsi jatkuvasti. Uskallat myös haastaa olemassa olevia toimintatapoja ja pyrit tehostamaan nykyisiä prosesseja. Lisäksi olet motivoitunut ja nopea oppimaan uutta sekä halukas työskentelemään vastuullisissa tehtävissä. Tehtävä edellyttää sujuvaan suomen- ja englanninkielentaitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Tehtävään soveltuva koulutus
* Tarkka, utelias ja kehittymishaluinen työote
* Kyky oppia nopeasti ja haastaa olemassa olevia toimintatapoja
* Sujuva suomi ja englanti

Eduksi katsotaan jos sinulla on kokemusta vastaavista tehtävistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 8kk

Paikka: Hyvinkää

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 04.10.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy tuottaa toimivia rakentamisen ratkaisuja, jotka säästävät energiaa ja lisäävät asumismukavuutta. Yritys on osa kansainvälistä Saint-Gobain -konsernia, joka on maailman johtava rakennustuotteiden toimittaja. Saint Gobain Rakennustuotteet Oy:n liikevaihto oli vuonna 2015 yli 205 miljoonaa euroa ja yrityksessä työskentelee tällä hetkellä yhteensä yli 700 henkilöä. Heidän tärkeitä arvoja ovat turvallisuus, energian säästäminen, ympäristöystävällisyys ja innovatiivisuus. Yritys hyödyntää koko konsernin maailmanlaajuista osaamista ja kokemusta asiakkaiden eduksi.

Isover on osa Saint-Gobain -konsernia ja heillä on tuotantoa sekä Hyvinkäällä että Forssassa. Assistant Controller tulee työskentelemään Isover-organisaatiossa yrityksen toimitiloissa Hyvinkäällä.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Hyvinkää Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hyvinkää

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme assistenttia sisäiseen laskentaan Saint-Gobainille!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hyvinkää , osoitteessa Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 125 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa