Duunitori suosittelee
Business Development Analyst

Kuntarahoitus

00101 - Helsinki

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Junior B2B-projektipäällikkö

Management Events

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko utelias ja kehittymishaluinen laskentatoimen osaaja, joka ei pelkää haastaa olemassa olevia toimintatapoja? Onko sinulla tarkka ja luotettava työskentelytapa sekä haluat kehittää ammatillista osaamistasi? Työssä emme vaadi aiempaa työkokemusta, voit olla myös vastavalmistunut. Etsimme Isoverin organisaatioon Hyvinkäälle Saint-Gobainille Assistant Controlleria aloittamaan mahdollisimman pian. Jos sinua kiinnostaa työskentely kansainvälisessä yrityksessä, hae ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Hyvinkää hallinto, yleiset toimistotyöt Hausjärvi hallinto, yleiset toimistotyöt Mäntsälä hallinto, yleiset toimistotyöt Nurmijärvi hallinto, yleiset toimistotyöt Loppi hallinto, yleiset toimistotyöt Riihimäki hallinto, yleiset toimistotyöt Tuusula hallinto, yleiset toimistotyöt Vihti hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme assistenttia sisäiseen laskentaan Saint-Gobainille!, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 155 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus