Duunitori suosittelee
Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Oletko kiinnostunut testauksesta ja laadunvarmistuksesta sekä omaat hyvät yhteistyötaidot? Etsimme nyt ohjelmistotestaajaa mielenkiintoiseen asiakasyritykseemme Espooseen työskentelemään vaihtuvien asiakasprojektin parissa!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista ohjelmistotestaajaa Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi

Työtehtävät


Tässä tehtävässä tulet työskentelemään ohjelmistotestauksen parissa myös asiakkaamme asiakkaan tiloissa pääkaupunkiseudulla. Tehtäviisi kuuluvat mm. systeemi- ja hyväksyntätestaus, testitapausten suunnittelu, tutkiva testaus ja bugien raportointi. Tehtävässä on mahdollisuus myös kehittyä automaatiotestauksen ammattilaiseksi, mikäli sellainen urapolku kiinnostaa!


Etsimämme henkilö on


Ideaalihakijallamme on jo jonkin verran aikaisempaa työkokemusta testaamisesta (esimerkiksi 1-2v). Olet oma-aloitteinen, innokas ja tiedonjanoinen osaaja, joka haluaa kehittyä. Nautit erilaisista projekteista sekä uuden oppimisesta. Olet sosiaalinen eivätkä pienet paineet hätkäytä sinua, minkä lisäksi kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös asiakaspalveluasennetta, sillä tulet työskentelemään myös asiakkaamme asiakkaan tiloissa.

Arvostamme kokemusta:

* Systeemi- tai hyväksyntätestauksesta
* Testitapausohjatusta ja tutkivasta testauksesta
* Testitapausten suunnittelusta

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 6kk, jatkosta mahdollisuus keskustella työsuhteen aikana

Paikka: Espoo, sekä asiakkaamme asiakkaan tilat pääkaupunkiseudulla

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 13.10.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Asiakasyrityksemme tarjoaa laadunvarmistukseen liittyviä konsultointipalveluita asiakkailleen.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Espoo Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/etsimme-asiakasrajapinnassa-viihtyvaa-ohjelmistotestaajaa/14977415 Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Espoo

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Etsimme asiakasrajapinnassa viihtyvää ohjelmistotestaajaa, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 119 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa