Duunitori suosittelee
Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija TeraKuulle Keuruulle

Adecco Finland

Finland

Software developer, Keuruu

Adecco Finland

Finland

Jr. järjestelmäkehittäjiä tai jo kokeneempia koodarikettuja alan johtavaan it-palvelutaloon Tampereelle

Studentwork

Tampere

Ilmoitus jätetty 12.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Omaatko maisterin tai tohtorin tutkinnon luonnontieteiden alalta sekä jo useamman vuoden kokemusta datan louhinnasta ja analytiikasta? Haluatko lisäksi työskennellä kansallisesti merkittävissä projekteissa, jotka tulevat vaikuttamaan ihmisten jokapäiväiseen elämään? Mikäli kiinnostuit ja koet olevasi guru algoritmien kanssa, niin laita hakemuksesi tulemaan.Kuvaus Academic Work etsii kokoaikaista Data Scientistia vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin!Toimeksianto on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tiedonhallinta ja arkistointi Helsinki tiedonhallinta ja arkistointi Sipoo tiedonhallinta ja arkistointi Vantaa tiedonhallinta ja arkistointi Espoo data analysis and management Helsinki data analysis and management Sipoo data analysis and management Vantaa data analysis and management Espoo tiedonhallinta ja arkistointi data analysis and management .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Data Scientist merkittävään terveydenhuollon projektiin, vakituinen tehtävä, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 159 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus