Duunitori suosittelee
Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Omaatko maisterin tai tohtorin tutkinnon luonnontieteiden alalta sekä jo useamman vuoden kokemusta datan louhinnasta ja analytiikasta? Haluatko lisäksi työskennellä kansallisesti merkittävissä projekteissa, jotka tulevat vaikuttamaan ihmisten jokapäiväiseen elämään? Mikäli kiinnostuit ja koet olevasi guru algoritmien kanssa, niin laita hakemuksesi tulemaan.

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista Data Scientistia vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi

Työtehtävät


Tässä tehtävässä tulet työskentelemään kansallisesti hyvin merkittävässä terveydenhuoltoalan projektissa. Tehtäviisi kuuluu erilaisen, mm. potilastietoihin liittyvän, datan louhinta ja algoritmikehitys. Tulet työskentelemään merkittävissä asiakasprojekteissa ja pääset myös innovoimaan algoritmien parissa. Tehtäviisi kuuluu mm. Erilaisiin profiiitietoihin liittyvä datan louhinta ja algoritmikehitys. Pääset implementoimaan maailmanluokan osaamistasi konkreettisiin kehityshankkeisiin ja luomaan uutta tilastollisen- /koneoppimisen alalla.

Paikka sopii sinulle, joka haluat työskennellä numeroiden ja ihmisten parissa, sekä tahdot ennakkoluulottomasti kehittää itseäsi alalla eteenpäin. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden tehdä merkittävää työtä kansallisen terveydenhuollon parantamisen eteen.


Etsimämme henkilö on


Voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on noin 5 vuoden ajalta kokemusta big datasta ja analytiikasta. Laskemme tohtoritason tutkinnon esimerkiksi matematiikan, koneoppimisen tai fysiikan aihealueelta selkeänä plussana. Osaat soveltaa matematiikkaa ja tilastotieteitä eri aloilla ja tilastollinen-oppiminen, neuroverkkojen rakennus tai signaalikäsittely on sinulle tuttua. Lisäksi tunnet analytiikassa käytettäviä työkaluja (esimerkiksi Spark) sekä hallitset R ohjelmointikielen. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyviä kommunikointitaitoja, niin suomeksi kuin englanniksikin, sekä halua työskennellä numeroiden lisäksi ihmisten parissa.

Eduksi katsomme SQL:n ja Pythonin osaamisen ja/tai kokemuksen Hadoopista sekä kokemuksen tuotekehityksestä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki, noin 20 minuutin matka rautatieasemalta

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.9.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Työtä tehdään start-up henkisesti, suuren ja kansainvälisen, IT-ratkaisuja kehittävän yrityksen dataan keskittyvässä yksikössä. Toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Helsinki Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/data-scientist-merkittavaan-terveydenhuollon-projektiin-vakituinen-tehtava/14975766 Ilmoitus jätetty: 12.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Data Scientist merkittävään terveydenhuollon projektiin, vakituinen tehtävä, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 113 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa