Duunitori suosittelee
Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Etsitkö tilaisuutta päästä näyttämään taitosi sisällöntuotannon ja digimarkkinoinnin parissa? Palatko halusta päästä toteuttamaan kiehtovia ja laadukkaita sisältöjä aidosti kansainvälisessä yrityksessä osaavan tiimin tukemana? Etsimme nyt osa-aikaista Content Produceria Pfizerille Helsinkiin - jos tehtävä herätti kiinnostuksesi, lue ilmoitus ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Kuvaus


Academic Work etsii osa-aikaista Content Produceria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Pfizer Oy:lla.


Työtehtävät


Tässä tehtävässä tulet työskentelemään sisällöntuotannon parissa, vastaten relevantin sisällön luomisesta digitaalisiin kanaviin. Tavoitteenasi on luoda eri kohderyhmiä houkuttelevaa sekä visuaalisesti vaikuttavia sisältöjä. Työskentelet osana digitaalisen markkinoinnin tiimiä ja pääset omalta osaltasi mukaan erittäin kiinnostavan toimialan markkinoinnin toteutukseen. Edellytämme sinulta aitoa halua olla mukana vahvistamassa Pfizerin brändiä ja asemaa digitaalisissa kanavissa. Roolisi tulee olemaan osa-aikainen, noin 2-3 päivää viikossa.

Tämä tehtävä tarjoaa uusia haasteita sekä monipuolisen ja itsenäisen työn vahvassa ja tunnetussa yrityksessä. Mikäli jaat aidon innostuksen sisällöntuotantoon ja digimarkkinointiin, arvostat tekemisen meininkiä sekä tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!


Etsimämme henkilö on


Tässä tehtävässä menestyminen vaatii erinomaisia yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja sekä vahvaa ymmärrystä eri sosiaalisen median kanavien toiminnasta. Sinulla on hyvä tekninen osaaminen (InDesign, Photoshop) sekä valmius oppia nopeasti erilaisten järjestelmien käyttöä ja kykyä luovia sulavasti eri sosiaalisen median kanavissa. Lisäksi toivomme sinulta osaamista graafisesta suunnittelusta ja videomateriaalin tuottamisesta. Etsimällämme henkilöllä on mahdollisuus sitoutua osa-aikaiseen työntekoon ja esimerkiksi alalle soveltuvat opinnot (AMK/yliopisto) loppuvaiheessa.

Etsimällämme henkilöllä on:

* Erinomaiset yhteistyö- ja kommunikaatiotaidot
* Vahva ymmärrys eri sosiaalisen median kanavien toiminnasta
* Hyvä tekninen osaaminen sekä visuaalista silmää
* Osaamista videomateriaalin kuvaamisesta ja editoimisesta
* Aktiivinen, oppimishaluinen ja idearikas ote työntekoon
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito sekä kykyä tuottaa laadukkaita sisältöjä kummallakin kielellä

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Tärkeintä kuitenkin on, että palat halusta päästä toteuttamaan kiehtovia ja laadukkaita sisältöjä aidosti kansainvälisessä yrityksessä sekä oppimaan osaavan tiimin avustamana lisää digimarkkinoinnin saloista!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian

Työmäärä: osa-aikainen, 15-25h / viikko

Kesto: 6kk

Paikka: Helsinki

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 17.10.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Pfizer on maailman johtavia lääkeyrityksiä ja alkuperäislääkkeiden valmistajia. Liiketoimintamme ydin on tutkimus ja tuotekehitys. Yritys investoi vuosittain noin 7 miljardia euroa lääketutkimukseen. Pfizer toimii nykyään kaikkiaan 150 maassa ja se työllistää maailmanlaajuisesti noin 78 000 henkilöä.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Helsinki Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Content Producer, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 127 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa