Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Oletko myyntihenkinen persoona, joka etsii seuraavaa askeltaan uralla? Oletko kiinnostunut työskentelemään monipuolisissa asiakkuuspäällikön tehtävissä kasvavassa yrityksessä? Academic Work etsii nyt Asiakkuuspäällikköä turvallisuusalan asiantuntijayritykseen Helsinkiin. Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään jo tänään!

Kuvaus


Academic Work etsii kokoaikaista Asiakkuuspäällikköä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme AccessPoint Oy. Me Academic Workilla vastaamme tämän rekrytoinnin hakuprosessista asiakasyrityksemme puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi

Työtehtävät


Asiakkuuspäällikkönä vastuullesi kuuluu uusasiakashankinta sekä myöhemmin olemassa olevien asiakassuhteiden kehittäminen. Tulet sopimaan tapaamisia, tapamaan aktiivisesti asiakkaita ja myymään heille kiinteistöturvallisuuden palveluita ja kokonaisuuksien. Vastaat omista asiakkuuksista ja tehtävässä menestymisen tueksi saat ammattitaitoisen tiimin.

Tehtävä sopii erinomaisesti turvallisuusalasta kiinnostuneelle henkilölle, joka haluaa haastaa itseään mielenkiintoisten tehtävien parissa. Jos uskot olevasi etsimämme asiakkuuspäällikkö, vakuuta meidät asenteellasi jo tänään!


Etsimämme henkilö on


Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta sekä työkokemusta B2B-myynnistä sekä asiakastyöstä. Et pelkää uusasiakashankintaa mutta samanaikaisesti nautit myös asiakkuuksien hoidosta ja kehittämisestä. Tehtävässä menestyminen edellyttääkin aktiivista ja päämäärätietoista asennetta sekä myynnin prosessien osaamista. Lisäksi kommunikoit sujuvasti suomeksi että englanniksi. AccessPoint Oy:n asiakkauden toimisto sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja työn liikkuvan luonteen vuoksi edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Eduksesi katsomme kiinteistö- tai turva-alan tuntemuksen.

Etsimällämme henkilöllä on:

* 2-5 vuotta aikaisempaa kokemusta myynti- ja asiakastyöstä
* Ymmärrystä myyntiprosesseista sekä B2B-myynnistä
* Aktiivinen, päämäärätietoinen sekä yhteistyökykyinen asenne
* Sujuva suomen- ja englannin kielitaito
* Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Syksyllä 2016

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki, asiakkaat pk-seudulla

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 5.10.2016

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


AccessPoint Oy


Työnantaja: Academic Work Sijainti: Helsinki Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakkuuspäällikkö turvallisuusalan asiantuntijayritykseen, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 146 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa