Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko myyntihenkinen persoona, joka etsii seuraavaa askeltaan uralla? Oletko kiinnostunut työskentelemään monipuolisissa asiakkuuspäällikön tehtävissä kasvavassa yrityksessä? Academic Work etsii nyt Asiakkuuspäällikköä turvallisuusalan asiantuntijayritykseen Helsinkiin. Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään jo tänään!Kuvaus Academic Work etsii kokoaikaista Asiakkuuspäällikköä Helsinkiin!Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme AccessPoint Oy. Me Academic Workilla vastaamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Sipoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vantaa asiantuntijatehtävät ja konsultointi Espoo viestintä Helsinki viestintä Sipoo viestintä Vantaa viestintä Espoo myyntialan tehtävät Helsinki myyntialan tehtävät Sipoo myyntialan tehtävät Vantaa myyntialan tehtävät Espoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi viestintä myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakkuuspäällikkö turvallisuusalan asiantuntijayritykseen, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 137 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus