Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Banner Academic Work

Työpaikkakuvaus

Oletko kiinnostunut työskentelemään yhden maailman arvostetuimman brändin parissa? Etsitkö tämän lisäksi lisätienestejä loppuvuodeksi? Mikäli näin on, kannattaa sinun ehdottomasti jatkaa lukemista: Haemme aktiivista Apple-myyjää Itäkeskuksen Giganttiin aloittamaan mahdollisimman pian! Työ on erinomainen tilaisuus sinulle, joka paitsi pidät Applen tuotteista, haluat myös kartuttaa omaa työkokemustasi vaikkapa opintojen ohella!

Kuvaus


Academic Work etsii osa-aikaista Apple-myyjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.


Työtehtävät


Tässä tehtävässä tulet työskentelemään Applen tuoteosastolla, huolehtien asiakaspalvelusta sekä osaston siisteydestä. Tavoitteenasi on edistää edustamiesi tuotteiden myyntiä, tarjoten asiakkaille heille sopivinta Apple-ratkaisua. Tehtävässä tulet työskentelemään Itäkeskuksen Gigantissa. Työvuorot painottuvat iltapäiviin ja viikonloppuihin, arkipäivistä voidaan sopia joustavasti. Sinulla on noin 3-4 vuoroa viikossa kaupan aukioloaikojen mukaisesti. Etsimme henkilöä, joka pystyy aloittamaan työt mahdollisimman pian ja sitoutumaan tehtävään joulukuun 2016 loppuun asti.

Tämä on ideaalitilaisuus sinulle, joka olet luonnostasi myynti- ja asiakaspalveluhenkinen ja etsit osa-aikatöitä loppuvuodeksi tai joulusesongiksi esimerkiksi opiskelujen oheen. Saat arvokasta kokemusta myyntityöstä, sekä perehdytyksen Applen tuotteisiin.


Etsimämme henkilö on


Ideaalihakijamme on aktiivinen ja itsenäisesti työskentelevä henkilö, joka nauttii asiakastyöstä kiireisinäkin päivinä. Applen tuotteet ovat sinulle tuttuja, ja käytät itse vähintäänkin iPhonea. Tartut työhön oma-aloitteisesti ja luontaisella myyntihenkisyydellä. Kaikki tämä yhdistyy energiseen persoonaasi, ja työssäsi näkyykin positiivinen tekemisen meininki!

Hae tätä paikkaa jos:

* Olet energinen ja myyntihenkinen persoona, joka nauttii asiakastyöstä
* Käytät vähintäänkin iPhonea, muut Applen tuotteet ovat sinulle jokseenkin tuttuja
* Pystyt työskentelemään joustavasti iltaisin ja viikonloppuisin, esimerkiksi opintojesi ohella

Huomioithan, että aikaisempi asiakaspalvelukokemus tai myyntityö katsotaan eduksi. Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta tietokoneiden ja/tai mobiililaitteiden myynnistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: 15-20 tuntia viikossa

Kesto: 31.12.2016 saakka

Paikka: Helsinki, Itäkeskus

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 6.10.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa "ladattavat tiedostot". Voit hakea työpaikkaa painamalla "Hae työpaikkaa!" työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi

Infoa asiakkaasta


Maailmanlaajuisena menestystarinana tunnettu Apple suunnittelee ja kehittää kulutuselektroniikkaa, ohjelmistoja ja tietokoneita. Applen tunnetuimpiin tuotteisiin kuuluvat mm. Mac-tietokoneet, iPhone ja iPad sekä uusimpana tulokkaana Apple Watch.Työnantaja: Academic Work Sijainti: Helsinki Hakemukset: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/asiakaslahtoinen-apple-myyja-helsinkiin/14977015 Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Academic Work

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 2097653-7

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaslähtöinen Apple-myyjä Helsinkiin, on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 119 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa