Duunitori suosittelee
Media-asiantuntija

Fonecta

Pori

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

Osa-aikainen työntömastotrukin kuljettaja

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Academic Work etsii asiakkaalleen SAS Instutelle tulevaisuuden tähtiä. Oletko sinä opintojesi keskivaiheessa tai jo opinnoissasi pidemmälle edennyt nuori ammattilainen, ja etsit itsellesi tulevaisuuden työpaikkaa IT-konsultoinnin parista? Olet etsimämme henkilö, jos nautit asiakastyöstä sekä ongelmanratkaisusta. Tehtävä tarjoaa sinulle loistavan urapolun analyyttisia liiketoimintaohjelmistoja ja - palveluita tuottavassa yrityksessä.Kuvaus Academic Work etsii osa-aikaista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Helsinki osa-aikatyö Kauniainen osa-aikatyö Kirkkonummi osa-aikatyö Nurmijärvi osa-aikatyö Vantaa osa-aikatyö Vihti osa-aikatyö Espoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Kauniainen asiantuntijatehtävät ja konsultointi Kirkkonummi asiantuntijatehtävät ja konsultointi Nurmijärvi asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vantaa asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vihti asiantuntijatehtävät ja konsultointi Espoo osa-aikatyö asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Academic Work Y-tunnus 27563516

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Analytiikasta kiinnostunut IT-konsultti (junior, osa-aika), on ilmoitettu Academic Work -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Academic Work. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 158 kappaletta.

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus