Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Espooseen MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ, DIY edistämään strategiamme ja tavoitteidemme mukaista ABLOY-tuotteiden myynnin kasvua rautakaupan ja muiden DIY-jakelijoiden segmenteissä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä myynti- ja vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista ja itsenäistä otetta. Ymmärrät jakelusegmentin asiakkaiden liiketoiminnan tarpeet ja haluat kehittää yhteistyötä niiden pohjalta. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta sekä englannin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Helsinki päällikkötason positiot Kauniainen päällikkötason positiot Kirkkonummi päällikkötason positiot Nurmijärvi päällikkötason positiot Vantaa päällikkötason positiot Vihti päällikkötason positiot Espoo myyntialan tehtävät Helsinki myyntialan tehtävät Kauniainen myyntialan tehtävät Kirkkonummi myyntialan tehtävät Nurmijärvi myyntialan tehtävät Vantaa myyntialan tehtävät Vihti myyntialan tehtävät Espoo päällikkötason positiot myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Abloy Oy Y-tunnus 0774324-5 Toimiala Lukkojen ja saranoiden valmistus Rinnakkaistoiminimet Björkboda Lås

Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, DIY, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Abloy Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus