Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Työpaikkakuvaus

ABB (www.abb.com) on johtava sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, jonka tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat teollisuus- ja energiayhtiöasiakkaiden sekä liikenne- ja infrastruktuurialojen asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisesti. ABB työllistää 100 maassa noin 135 000 henkilöä.

Tehtävät:

Haemme huoltoinsinööriä ABB Oy, Medium Voltage Products Service -yksikköön Vaasaan tai Tampereelle. Tehtävässä vastaat asiakasprojektien ja huoltotöiden teknisestä myynnistä sekä toteutuksesta kotimaan loppuasiakkaille. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja alihankkijoiden sekä eri ABB-osastojen kanssa. Matkustaminen ja asiakaskäynnit kuuluvat olennaisesti tehtävään. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ja työympäristön kansainvälisessä yhtiössä.

Vaatimukset:

Edellytämme insinöörin tai teknikon tutkintoa sekä sähkönjakelujärjestelmien tuntemusta. Aikaisempi kokemus kenttätyöstä ja ABB:n suojareleistä (kuten SPACOM, RE500, RELION tuoteperheet) katsotaan eduksesi. Työskentely asiakasrajapinnassa on sinulle tuttua ja pystyt antamaan ammattitaitoisen panoksesi sekä kaupallisella että teknisellä osa-alueella yhteisten tulosten saavuttamiseksi. Työskentelysi tukee nykyistä liiketoimintaa ja pystyt kehittämään kasvumahdollisuuksia pitkäjänteisesti. Hyvä suomen kielen taito on edellytys tehtävässä menestymiseen. Muu kielitaito, esim. ruotsi ja englanti, katsotaan eduksi.

Web-osoite: http://www.abb.fi Työnantaja: ABB Oy Sijainti: 65101 VAASA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: As soon as possible Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Timo J Niemi, timo.j.niemi(a)fi.abb.com tai 050 334 2195. Hakemukset: http://www.abb.fi/uralle Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 65101 VAASA

Yritystiedot

Toiminimi ABB Oy Y-tunnus 0763403-0 Toimiala Sähkömoottorien, generaattorien ja muuntajien valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

2 226 092 000 € 8 %

Liiketoiminnan tulos

326 973 000 € 1 %

Liikevoitto-%

15 % -6 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut ABB Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65101 - Vaasa , osoitteessa 65101 VAASA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa