Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Isännöitsijätoimisto Maikoski Oy, Vantaa

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä Satakunnan alueelle

Adecco Finland

Finland

Isännöitsijä, Realia Isännöinti Oy

Adecco Finland

Finland

Web developer

Intopalo

Tampere

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Anni-ryhmä etsii joukkoonsa iloista ja oma-aloitteista kodinhuoltajaa. Teemme työtä pääasiassa parityönä, myös yksin ja suuremmalla joukolla suursiivouksia. Kodinhuoltaja tekee työtä maanantai- perjantai päiväsaikaan, klo 7 - 17 välillä. Voit olla tutkinnon suorittanut, alanvaihtaja, välivuotta pitävä opiskelija, alihankintaa tekevä yrittäjä tai siivousalan oppisopimuksesta kiinnostunut. Räätälöidään sinulle sopiva työtuntimäärä! Ota yhteyttä s-postilla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous, kotityö ja pesulapalvelut Lieto siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lieto siivous, kotityö ja pesulapalvelut siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi AapoAnni Oy Y-tunnus 2085009-6 Toimiala Kiinteistöjen siivous Rinnakkaistoiminimet AapoAnni Kotipalvelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kotisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut AapoAnni Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lieto . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus