Duunitori suosittelee
Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

04230 - Kerava

Päiväkodinjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

80160 - Joensuu

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

DIAKONIATYÖNTEKIJÄ, tule vuorotteluvapaan sijaiseksi! Äänekosken seurakunta etsii vuorotteluvapaan ehdot täyttävää diakoniatyöntekijää vuorotteluvapaan sijaiseksi ajalle 23.1. -7.5.2017. Tehtävänkuvaan kuuluu diakonian perustyötä sekä kokoseurakunnallista vastuuta päihde- ja kehitysvammaistyöstä sekä Palvelevasta puhelimesta. Hakemukset ja cv pyydetään toimittamaan 30.11.2016 mennessä Äänekosken seurakunnalle [email protected] Äänekosken seurakunnassa seurakuntatyötä tehdään aluepainotteisesti neljällä alueella Äänekosken ja Suolahden kirkkopiireissä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Äänekoski hengellinen työ Äänekoski muu kuin hengellinen kirkon alan työ Äänekoski sosiaalityö Äänekoski lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö hengellinen työ muu kuin hengellinen kirkon alan työ sosiaalityö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Äänekosken Seurakunta Y-tunnus 2048889-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Diakoni, diakonissa, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Äänekosken seurakunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee Äänekoski . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus