Duunitori suosittelee
Sairaanhoitaja etäterveydenhuoltoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Lastenhoitaja sairaan lapsen kotihoitoon

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme sairaanhoitajaa vakinaiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen 12.12.2016 alkaen. Sairaanhoitaja työskentelee varahenkilöstössä ja sijoituspaikkana työn alkaessa on terveyskeskussairaala (myöhemmin mahdollisesti siirto keskitettyyn varahenkilöstöyksikköön). Vuonna 2014 valmistuneessa modernissa terveyskeskussairaalassamme on 40 potilaspaikkaa. Potilaidemme hoidossa keskitytään akuutti- ja kuntoutusvaiheiden hoitoon. Yksikössämme toimitaan tiimityöperiaatteen mukaisesti ja asiakaslähtöisesti, potilaiden omaa toimintakykyä tukien. Kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan tutkinto ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hoitajat Äänekoski hoitajat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Äänekosken kaupunki Y-tunnus 2045520-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Äänekosken kaupunki. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Äänekoski . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus