Duunitori suosittelee
Tuotannonkehittäjä Lai-Mu Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Haemme logistiikkakoordinaattoria Raumalle

Adecco Finland

Finland

Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Äänekosken kaupungissa on haettavana määräaikainen perhekeskuskoordinaattorin toimi ajalle 1.12.2016-31.12.2018 tai sopimuksen mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus moniammatillisessa toimintaympäristössä yhteistyössä erilaisten perheiden kanssa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää monikanavaisen tiedottamisen hallintaa ja visuaalista osaamista; hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja; oma-aloitteisuutta ja aktiivista perhekeskustoiminnan kehittämisenotetta. Perhekeskuskoordinaattorin tehtäväkuvaan kuuluvat keskeisesti seuraavat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Äänekoski määräaikainen Äänekoski kuljetus, logistiikka ja liikenne määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Äänekosken kaupunki Y-tunnus 2045520-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perhekeskuskoordinaattori, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Äänekosken kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee Äänekoski . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta.

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus