Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Äänekosken kaupungissa on haettavana määräaikainen perhekeskuskoordinaattorin toimi ajalle 1.12.2016-31.12.2018 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus moniammatillisessa toimintaympäristössä yhteistyössä erilaisten perheiden kanssa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää monikanavaisen tiedottamisen hallintaa ja visuaalista osaamista; hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja; oma-aloitteisuutta ja aktiivista perhekeskustoiminnan kehittämisenotetta.

Perhekeskuskoordinaattorin tehtäväkuvaan kuuluvat keskeisesti seuraavat osa-alueet:

- perhekeskustoiminnan käytännön vetovastuu ja arviointi
- toiminta itsenäisesti johtoryhmän luomien raamien puitteissa
- tiedottaminen ja palveluohjaus
- erilaisten ryhmien ohjaaminen ja kuntalaisten osallisuuden edistäminen
- verkostotyö ja toimintojen yhteensovittaminen eri toimijoiden kanssa
- matalan kynnyksen perhekeskuspalveluiden kehittäminen äänekoskelaisille lapsille, nuorille ja perheille maa-kunnallisen lape-hankkeen kanssa
- perhekeskustoiminnan tuntemus laajasti sekä hyvien käytäntöjen etsiminen valtakunnallisesti ja kansainvälisesti

Toimeen valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää nähtäväksi lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Toimea täytettäessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi hakujärjestelmän kautta.

Web-osoite: http://www.aanekoski.fi Työnantaja: Äänekosken kaupunki Sijainti: 44100 ÄÄNEKOSKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Perhepalvelujohtaja Pirjo Heinonen, pirjo.heinonen@aanekoski.fi, puh. 020 632 2102 Äänekosken kaupunki Lasten ja perheiden palvelut PL 24 44101 Äänekoski Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118632/fi_FI Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 09.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 44100 ÄÄNEKOSKI

Yritystiedot

Toiminimi Äänekosken kaupunki Y-tunnus 2045520-5

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perhekeskuskoordinaattori, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Äänekosken kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 44100 - Äänekoski , osoitteessa 44100 ÄÄNEKOSKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa