Duunitori suosittelee
Hälytyskeskuspäivystäjä

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Painting Manager OL3 Site

Adecco Finland

Finland

Fire Protection Engineer

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Osaava ostoreskontranhoitaja Espooseen

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Äänekosken kaupungin, Arjen tuen vastuualueella, kotihoidossa on haettavana kaksi (2) vakituista hoitajan toimea. Työ kotihoidossa on monipuolista itsenäistä ja vastuullista. Toteutamme moniammatillista tiimityötä kuntouttavan hoitotyön ja omahoitajuuden periaatteita noudattaen. Kotihoidon hoitajan työ vaatii tiimityöskentely taitoja, oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Hakijalta edellytetään myös sitoutumista olemassa olevaan kulttuurimuutokseen, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Äänekoski hoitajat Äänekoski avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu hoitajat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Äänekosken kaupunki Y-tunnus 2045520-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Äänekosken kaupunki. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 44100 - Äänekoski . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus