Duunitori suosittelee
Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Oletko sinä uuden ajan kiinteistövälittäjä? Hae mukaan Kiinteistömaailman Trainee -ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Äänekosken kaupungin, Arjen tuen vastuualueella, kotihoidossa on haettavana kaksi (2) vakituista hoitajan toimea. Työ kotihoidossa on monipuolista itsenäistä ja vastuullista. Toteutamme moniammatillista tiimityötä kuntouttavan hoitotyön ja omahoitajuuden periaatteita noudattaen. Kotihoidon hoitajan työ vaatii tiimityöskentely taitoja, oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Hakijalta edellytetään myös sitoutumista olemassa olevaan kulttuurimuutokseen, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Äänekoski hoitajat Äänekoski avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu hoitajat Äänekoski .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Äänekosken kaupunki Y-tunnus 2045520-5

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Äänekosken kaupunki. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 44100 - Äänekoski . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus