Duunitori suosittelee
Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

SMD koneen hoitaja

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijä, rahoituksen tukitehtävät/pk-yritykset

Finnvera

Turku

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme vesi- ja kaukolämpöliiketoimintaan ASENTAJAA Toteutat tehtävässäsi veden ja kaukolämmön asennus-, korjaus- ja huoltotehtäviä. Tehtävään sisältyy ajoittaista päivystysvastuuta. Toimit tiiviissä yhteistyössä kotitalous- ja yritysasiakkaitten kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus sekä työkokemusta vesi- ja lämpöalalta. Olet otteeltasi omatoiminen, vastuuntuntoinen ja järjestelmällinen. Vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja käytät sujuvasti työssä tarvittavia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asennus, huolto ja puhtaanapito Äänekoski asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Äänekosken Energia Oy Y-tunnus 0917763-8 Toimiala Sähkön jakelu Rinnakkaistoiminimet Ääneseudun Energia, Kotiseutusähkö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asentaja, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Äänekosken Energia Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 44100 - Äänekoski . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus