Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Olemme Etelä-Suomen alueella toimiva korjaamolaitteiden huoltoon ja myyntiin keskittynyt yritys.
Haemme nuorekkaaseen joukkoomme myyntihenkistä autokorjaamolaitteiden asentajaa/huoltohenkilöä. Työhön kuuluu mm. autonostimien ja muiden korjaamo- sekä katsastuslaitteiden asennus, huolto ja tarkastukset.

Aikaisempi kokemus vastaavien laitteiden parissa työskentelystä, sähköalan kokemus ja ST2-pätevyys katsotaan eduksi. Haemme tekijää, joka pystyy itsenäisesti toimimaan niin laitteiden asennuksissa kuin huoltotehtävissä reippaalla asenteella. Työ tapahtuu asiakasyrityksissä ympäri Etelä-Suomea, pääsääntöisesti kuitenkin Varsinais-Suomen alueella, joten työntekijältä odotetaan matkustusvalmiutta sekä joustavuutta työaikojen suhteen. Liikkuvan työn vuoksi ajokortti on välttämätön. Myös myyntihenkisyys katsotaan työntekijälle eduksi.

Web-osoite: http://www.aalteman.fi Työnantaja: Aalteman Oy Sijainti: 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Teemu Aalto, puh: 040 744 5211. Hakemukset palkkatoiveineen sähköpostilla: johanna.sivonen@aalteman.fi Hakemukset: johanna.sivonen@aalteman.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20100 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Aalteman Oy Y-tunnus 2234956-1 Toimiala Muu vähittäiskauppa muualla kuin myymälöissä Rinnakkaistoiminimet Laitehuolto Teemu Aalto, Ravintola Meno, Auranmaan Auto- ja Konehuolto, Suomen Korjaamolaite

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 402 000 € -7 %

Liiketoiminnan tulos

-40 000 € -367 %

Henkilöstö

10 0

Liikevoitto-%

-3 % -400 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Korjaamolaiteasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Aalteman Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku , osoitteessa 20100 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa