Duunitori suosittelee
Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme Etelä-Suomen alueella toimiva korjaamolaitteiden huoltoon ja myyntiin keskittynyt yritys. Haemme nuorekkaaseen joukkoomme myyntihenkistä autokorjaamolaitteiden asentajaa/huoltohenkilöä. Työhön kuuluu mm. autonostimien ja muiden korjaamo- sekä katsastuslaitteiden asennus, huolto ja tarkastukset. Aikaisempi kokemus vastaavien laitteiden parissa työskentelystä, sähköalan kokemus ja ST2-pätevyys katsotaan eduksi. Haemme tekijää, joka pystyy itsenäisesti toimimaan niin laitteiden asennuksissa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Turku Asennus, huolto ja puhtaanapito Turku .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Aalteman Oy Y-tunnus 2234956-1 Toimiala Muu vähittäiskauppa muualla kuin myymälöissä Rinnakkaistoiminimet Laitehuolto Teemu Aalto, Ravintola Meno, Auranmaan Auto- ja Konehuolto, Suomen Korjaamolaite

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Korjaamolaiteasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Aalteman Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus