Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haluatko ansaita ja samalla hankkia itsellesi ammatin? Meillä se on mahdollista.
Pystyt työsi lomassa hankkimaan itsellesi merkonomin tutkinnon oppisopimuksen kautta. Opiskelusi räätälöidään juuri sinulle sopivaksi, jolloin työ ja opiskelu sujuvat käsi kädessä kuin tanssi.

Merkonomitutkinnon suorittamiseen menee noin 2 vuotta. Käyt 1-3 päivänä kuukaudessa lähiopetuksessa ja lisäksi näytät oppimaasi ammattitaitoa näytöin työpaikalla. Työpaikalla sinut koulutetaan aikakauslehtikampanjaan ja osallistut päivittäiseen myyntityöskentelyyn tarjoamalla asiakkaille markkinoiden suosituimpia lehtiä. maksmme oppisopimusopiskelijoille pohjapalkan ja myyntiprovisiot päälle, voit itse vaikuttaa palkkaasi hyvin työn tekemällä!

Meillä viihtyy töissä. Panostamme hyvään ilmapiiriin ja työntekijöiden hyvinvointiin. Toimistolla on hyvä tekemisen meininki. Meillä ei pukuherrat pyöri tärkeilemässä, vaan esimiehet ovat työpaikalla työntekijöitä auttamassa!

Jokainen työntekijä perehdytetään kunnolla tehtäviinsä ja alan parhaimpiin kuuluvan palkan lisäksi tarjoamme työntekijöillemme kuntosalin täysin ilmaisen käyttöoikeuden.

Soittele 040 561 0894/ Niko ja kysy lisää!

Käy nettisivuillamme ja lähetä hakemus osoitteessa www.aaa-palvelut.fi tai soita tai lähetä sähköpostissa vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen turku@aaa-palvelut.fi.

Otamme yhteyttä jokaiseen hakemuksen lähettäneeseen viimeistään seuraavana päivänä!

Web-osoite: http://www.aaa-palvelut.fi Työnantaja: AAA-Palvelut Oy Sijainti: Kristiinankatu 10 A, 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 24.10.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Niko Hakanpää, 040 561 0894, turku@aaa-palvelut.fi Hakemukset: http://www.aaa-palvelut.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kristiinankatu 10 A, 20100 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi AAA-Palvelut Oy Y-tunnus 2498320-8 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 034 000 € 56 %

Liiketoiminnan tulos

135 000 € -24 %

Liikevoitto-%

13 % -52 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut AAA-Palvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Kristiinankatu 10 A, 20100 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 26 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa