Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

A-klinikkasäätiö sr on vuonna 1955 perustettu suomalainen palveluntuottaja ja järjestö, joka tunnetaan päihdealan erityisosaamisestaan. Säätiö tuottaa hyvinvointia lisäävää tietoa ja sote-palveluja sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla. A-klinikkasäätiön palveluissa työskentelee lähes 700 ammattilaista. Yhteistyökuntia on noin sata ja kuluvan vuoden liikevaihto on noin 45 miljoonaa euroa. A-klinikkasäätiön palvelujen laatu ja asiakastyytyväisyys ovat korkeita.

A-klinikkasäätiön hallitus on päättänyt yhtiöittää palvelutoimintansa kokonaan omistamaansa yhtiöön ja etsii perustettavaan yhtiöön määrätietoista ja osaavaa

TOIMITUSJOHTAJAA

Toimitusjohtaja vastaa yhdessä hallituksen kanssa yhtiön taloudesta ja toiminnasta sekä strategian toteuttamisesta.

Tehtävän pätevyysvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä kokemusta sosiaali- ja terveysalalta. Hakijalta edellytetään myös näyttöä tuloksellisesta palveluliiketoiminnan johtamisesta, hyvää neuvottelutaitoa, yhteistyökykyä, riittävää kielitaitoa ja esiintymiskykyä.

Tehtävä tulisi ottaa vastaan 1.1.2017 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset palkkatoivomuksineen tulisi osoittaa A-klinikka Oy:n hallitukselle 31.10.2016 mennessä. Osoite on A-klinikkasäätiö, Maistraatinportti 2, 00240 Helsinki tai sähköpostitse pirkko.janas(at)a-klinikka.fi.

Lisätietoja antavat tarvittaessa säätiön ja yhtiön hallituksen puheenjohtaja Pekka Hakkarainen, p. 040 5504 188 ja A-klinikkasäätiön toimitusjohtaja Olavi Kaukonen, p. 050 5286 189.

Web-osoite: http://a-klinikka.fi Työnantaja: A-klinikkasäätiö Sijainti: Maistraatinportti 2, 00240 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: www.a-klinikka.fi Hakemukset: A-klinikkasäätiö, Maistraatinportti 2, 00240 Helsinki tai sähköpostitse pirkko.janas(at)a-klinikka.fi Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Maistraatinportti 2, 00240 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi A-Klinikkasäätiö Y-tunnus 0200924-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimitusjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut A-klinikkasäätiö. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Maistraatinportti 2, 00240 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa