Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

ServiceOne on vuodesta 2002 alkaen toiminut siivousalan yritys, jonka laadukkaista palveluista nauttii jo yhteensä yli 200 organisaatiota Oulun, Ylivieskan ja Oulaisten alueella. Olemme kasvaneet määrätietoisesti ja kehittäneet uusia menetelmiä sekä palvelumalleja toimialallemme. Palveluihimme kuuluvat ylläpitosiivoukset yrityksille, taloyhtiölle ja yhteisöille, erikoissiivoukset kuten ikkunoiden pesut, rakennustyömaasiivoukset, käyttöönottosiivoukset ja nanopinnoitukset. Etsimme nyt iloiseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Oulainen siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Oulainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi A&A Palvelut Oy Y-tunnus 2082729-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous Rinnakkaistoiminimet Siivouspalvelu ServiceOne

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Iltasiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut A&A Palvelut Oy. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulainen . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus