Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

ServiceOne on vuodesta 2002 alkaen toiminut siivousalan yritys, jonka laadukkaista palveluista nauttii jo yhteensä yli 200 organisaatiota Oulun, Ylivieskan ja Oulaisten alueella. Olemme kasvaneet määrätietoisesti ja kehittäneet uusia menetelmiä sekä palvelumalleja toimialallemme. Palveluihimme kuuluvat ylläpitosiivoukset yrityksille, taloyhtiölle ja yhteisöille, erikoissiivoukset kuten ikkunoiden pesut, rakennustyömaasiivoukset, käyttöönottosiivoukset ja nanopinnoitukset. Etsimme nyt iloiseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Oulainen siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi A&A Palvelut Oy Y-tunnus 2082729-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous Rinnakkaistoiminimet Siivouspalvelu ServiceOne

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Iltasiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut A&A Palvelut Oy. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Oulainen . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus