Duunitori suosittelee
Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

ServiceOne on vuodesta 2002 alkaen toiminut siivousalan yritys, jonka laadukkaista palveluista nauttii jo yhteensä yli 200 organisaatiota Oulun, Ylivieskan ja Oulaisten alueella. Olemme kasvaneet määrätietoisesti ja kehittäneet uusia menetelmiä sekä palvelumalleja toimialallemme.
Palveluihimme kuuluvat ylläpitosiivoukset yrityksille, taloyhtiölle ja yhteisöille, erikoissiivoukset kuten ikkunoiden pesut, rakennustyömaasiivoukset, käyttöönottosiivoukset ja nanopinnoitukset.

Etsimme nyt iloiseen tiimiimme vahvistusta Oulaisten keskustaan.
Työ on iltatyötä pääsääntöisesti MA-TO ja tarvittaessa joskus viikonloppuisin.
Työ alkaa MA ja KE kello 20.45 ja TI ja TO voi aloittaa aiemmin, kello 18 jälkeen. Työtä tehdään kahdessa kohteessa, kohteet sijaitsevat Oulaisten keskustassa.

Jos olet oma-alotteinen, kykenet itsenäiseen työskentelyyn mutta kuitenkin pärjäät myös sosiaalisissa tilanteissa laita hakemus pikaisesti osoitteeseen rekrytointi@serviceone.fi

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Web-osoite: http://www.serviceone.fi Työnantaja: A&A Palvelut Oy Sijainti: Revontie 1, 86300 OULAINEN Työajat: iltatyö Työ alkaa: Heti/sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Antti Kämäräinen, rekrytointi@serviceone.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Revontie 1, 86300 OULAINEN

Yritystiedot

Toiminimi A&A Palvelut Oy Y-tunnus 2082729-1 Toimiala Kiinteistöjen siivous Rinnakkaistoiminimet Siivouspalvelu ServiceOne

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

837 000 € -7 %

Liiketoiminnan tulos

-20 000 € -233 %

Henkilöstö

30 30

Liikevoitto-%

-2 % -200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Iltasiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut A&A Palvelut Oy. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulainen , osoitteessa Revontie 1, 86300 OULAINEN . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa