Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Global Work on vastuullinen ja luotettava auktorisoitu rekrytointialan yritys. Palveluita ovat esimerkiksi Insights Discovery - esimies-, tiimi- sekä vuorovaikutusvalmennukset, SHL:n kompetenssipohjaiset soveltuvuusarvioinnit, Glow coaching - henkilöstön- ja esimiesten kehittämiskoulutus, Glow career - henkilöstön uudelleensijoittamispalvelut, henkilöstön vuokraus, rekrytointi ja kansainvälinen rekrytointi. Global Work tarjoaa organisaatioille ratkaisuja tämän päivän ja tulevaisuuden henkilöstöhaasteisiin. Lisätietoja www.globalwork.fi

Haemme asiakasyrityksellemme pidempään työsuhteeseen

2 RUISKUMAALARIA AUTOLIIKKEESEEN NORJAAN

Asiakasyrityksemme harjoittaa autokauppaa Länsi - Norjassa.

Haemme autoliikkeeseen ruiskumaalaria, joilla on maalausalan koulutus ja vähintään kolmen vuoden työkokemusta ruiskumaalauksesta.

Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:
Tarjoamme:

- Toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen

- Kilpailukykyisen palkan 22,70€/h

- Asunnon n. 200€/2 viikkoa

- Lentolippu paikan päälle

Vaatimukset hakijalle:

- Maalausalan koulutus

- Vähintään 3 vuoden työkokemus ruiskumaalauksesta

- Englannin kielen taito

- Kaksi suosittelijaa aiemmista/nykyisestä työpaikoista

Arvostamme huolellisuutta, pitkäjänteisyyttä, järjestelmällisyyttä ja halua oppia uusia asioita. Olet myös oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä pystyt työskentelemään myös tiimissä ryhmähenkeä rakentaen. Arvostamme myös henkilön sitoutumista turvallisiin työmenetelmiin ja työturvallisuuden edistämiseen. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja aktiivinen ote työhön.

Käy täyttämässä työhakemus www.globalwork.fi ja lisää liitteeksi vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä arkisin 10-15 Sami Hänninen, Global Work gsm 0400 835 470. Lue lisää www.globalwork.fi Tehtävät täytetään heti, kun soveltuvat henkilöt löytyvät.

Global Work on vastuullinen ja luotettava henkilöstöpalvelualanyritys, jolle on myönnetty Suomen henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisointi. Autamme yrityksiä ja työntekijöitä menestymään!

Web-osoite: http://www.globalwork.fi Työnantaja: Global Work Sijainti: 54260 Lappeenranta, Norja Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 07.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä arkisin 10-15 Sami Hänninen, Global Work gsm 0400 835 470. Lue lisää www.globalwork.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 54260 Lappeenranta, Norja

Ilmoitus


Tämä työpaikka, 2 RUISKUMAALARIA NORJAAN, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Global Work. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 54260 - Lappeenranta , osoitteessa 54260 Lappeenranta, Norja .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa