DUUNITORIN TYÖNHAKUOPAS

Parhaat vinkit työnhakuun! Lue asiantuntijoiden vinkit työnhaun aloittamiseen, ansioluettelon ja työhakemuksen kirjoittamiseen, työhaastatteluun, verkostoitumiseen ja urasuunnitteluun. Valitsemalla aiheen pääset tutustumaan haluamaasi teemaan tarkemmin.

Löydä mielenkiintoisimmat uramahdollisuudet ja piilotyöpaikat hyödyntämällä eri kanavia ja lähteitä. Lue vinkit työnhakuun »

ansioluettelo

Ansioluettelo (CV, Curriculum vitae, resume) on työhakemukseen liitettävä kirjallinen dokumentti hakijan aikaisemmista työpaikoista, koulutuksesta ja saavutuksista. Katso ohjeet ansioluettelon kirjoittamiseen »

tyohakemus

Hyvä työhakemus on kirjallinen myyntipuhe, joka täydentää ansioluetteloa. Kerro, miksi haet työpaikkaa ja mitä lisäarvoa sinun palkkaamisesi tuo yritykselle. Lue ohjeet hyvän työhakemuksen kirjoittamiseen »

Työhaastattelu

Työhaastattelu on tilaisuutesi näyttää työnantajalle, että olet paras henkilö tehtävään. Lue vinkit, miten valmistaudut hyvissä ajoin työhaastatteluun »

Ennen työsuhteen aloitusta työnantaja ja työnhakija tekevät työsopimuksen. Työsopimus voidaan tehdä suullisesti, kirjallisesti ja sähköisesti. Katso Duunitorin vinkit ennen kuin allekirjoitat työsopimuksen »

Tiedätkö, mikä sinusta tulee isona? Jokaisen työnhakijan ja työssäkäyvän kannattaa tehdä urasuunnitelma. Katso vinkit, miten olet askeleen lähempänä unelmien työpaikkaasi. Lue lisää urasuunnitelmasta »

Verkostoituminen on tärkeää tämän päivän työmarkkinoilla

Verkostoitumalla tapaat ihmisiä eri toimialoilta ja voit löytää uusia uramahdollisuuksia. Opi, miten hyödynnät verkostojasi työnhaussa tehokkaasti. Lue lisää verkostoitumisesta »

Uusimmat artikkelit Duunitorilla

Tämä on Duunitorin kattava työnhakuopas – Katso vinkit ja ohjeet miten haet avointa työpaikkaa, miten teet työhakemuksen, ansioluettelon ja onnistut työhaastattelussa! Oppaasta löydät myös neuvoja urasuunnitteluun ja verkostojen hyödyntämiseen työnhaussa sekä paljon muuta! Valitsemalla aiheen pääset tutustumaan haluamaasi teemaan tarkemmin. Työnhakuoppaaseen liittyvissä kysymyksissä voit laittaa viestiä osoitteeseen info@duunitori.fi