Kuva: Kymijoen kuvapankkihanke
Kuva: Kymijoen kuvapankkihanke

Kotkan-Haminan seutu on logistiikan ykkönen ja metsäteollisuuden edelläkävijä Suomessa. Luonnostaan kansainvälinen kohtaamispaikka Venäjän rajalla.

Suomen itärannikolla tuotetaan uusia elämyksiä ja palveluita matkailijoille, uusia tuotteita teollisuuteen ja pelialalle, uutta energiaa sekä lähiruokaa. Rajapintojen osaamisessa on voimaa: tervetuloa miljardien mahdollisuuksien äärelle. Meissä on särmää!

Miksi Kotkan-Haminan seutu?

1. Lyhyet matkat töihin ja harrastuksiin

2. Edulliset asumiskustannukset

3. Svengaava historia ja kulttuuri

4. Luonto lähellä

Kuva: PatteriES
Kuva: PatteriES

Sijainti

Kotkan-Haminan seudulta pääsee Helsinkiin vajaassa tunnissa. Helsinki-Vantaan lentokenttä on vain 130 kilometrin ja Pietari 250 kilometrin päässä. Merireittejä tarvitsevaa palvelee Suomen suurin yleissatama HaminaKotka Satama Oy. Seudulla välimatkat ovat lyhyitä. Palvelut löytyvät 10-20 minuutin ajomatkan säteellä.

Työpaikat

Seudulla on tarjolla runsaasti eri alojen työpaikkoja muun muassa erilaisiin asiantuntijatehtäviin ja palvelualoille, sekä julkisella että yksityisellä sektorilla. Yrittäjille seutu tarjoaa monia mahdollisuuksia ja tukea yrittämisen aloittamiseen tai yrityksen sijoittumiseen seudulle. Seudun avoimiin työpaikkoihin voit tutustua alempana.


Kaupan ja palvelualan työpaikat Työpaikat RSS-feedillä

Sijoitu

Valitse yrityksesi paikaksi tai investointisi kohteeksi Kotkan-Haminan seutu. Täällä sijainti, kokemus ja osaaminen ovat puolellasi!

Asu ja elä

Lyhyet matkat töihin ja harrastuksiin tekevät elämästä kiireettömämpää kuin pääkaupunkiseudulla. Kotkan-Haminan seudulla ennättää elää enemmän, kun kaikki on lähellä.

Yritä

Seudun kehittämisyhtiö Cursor tarjoaa monipuoliset palvelut oman yrityksen kasvuun ja kansainvälistymiseen. Aloittavalle yrittäjälle on tarjolla tukea.

Näe ja koe

Kaakko135° matkailu palvelee sinua seudun matkailutarjonnan tietopisteenä. Tutki mm. seudun nähtävyyksiä tai luonto- ja liikuntakohteita.