Kiinnostaako työ kansainvälisessä lentokenttäkaupungissa keskellä metropolia? Vantaan Aviapoliksen alue on pääkaupunkiseudun suurin ja voimakkaimmin kasvava yritysalue ja työpaikkakeskittymä.

Selaa alueen työpaikkoja »

Aviapoliksen alueella työskentelee tällä hetkellä jo yli 35 000 henkilöä monilla eri aloilla. Työpaikkoja on tarjolla muun muassa ilmailun, hotelli- ja ravintola-alan, myynnin ja asiakaspalvelun, tekniikan sekä turvallisuusalan tehtävissä. Etsit sitten harjoittelupaikkaa tai päällikkötason tehtäviä, Aviapoliksessa on monipuoliset mahdollisuudet!

Alueen työllisyystarpeen arvioidaan kasvavan lähivuosina jopa 15 000 henkilöllä. Osaavan työvoiman tarve ja alueen kasvun turvaaminen käynnistivät yhteistyön alueen suurimpien työnantajien kesken Vantaan kaupungin, Finnairin ja Finavian johdolla. Yhteistyön tavoitteena on edistää rekrytointiyhteistyötä sekä lisätä työpaikka- ja uramahdollisuuksien näkyvyyttä.

– Aviapolis on 150 000 ihmisen saavutettavissa junalla alle puolessa tunnissa. Tänne on helppo tulla ja läheltä löytyy mahdollisuuksia myös kohtuuhintaiseen asumiseen. Alueella on vaikka koko perheelle hyvät työmahdollisuudet, lisäksi koulut ja päiväkodit ovat lähellä, sanoo Vantaan kaupungin elinkeinojohtaja José Valanta.

Aviapoliksen työpaikat on nyt kerätty yhdelle sivustolle osoitteeseen http://tyopaikat.aviapolis.fi. Sivulla voit tutustua avoimien työpaikkojen lisäksi myös alueen työnantajiin ja heidän tarjoamiinsa uramahdollisuuksiin.

Kiinnostuitko monipuolisista mahdollisuuksista? Selaa työpaikkoja alta!

Etsi työpaikkoja ja tutustu työnantajiin »

Aviapoliksen työpaikat löytyvät nyt myös Facebookista:

 

Aviapoliksen työpaikatMikä Aviapolis?
Aviapolis on Helsingin metropolialueen uusi keskus, jossa sijaitsee Helsinki-Vantaan kansainvälinen lentoasema ja yli 1000 mielenkiintoista yritystä. Alueella työskentelee jo yli 35 000 henkilöä. Alueen helppo saavutettavuus ja hyvät liikenneyhteydet houkuttelevat alueelle jatkuvasti lisää yrityksiä ja osaajia. Lue lisää Aviapolis-alueesta: http://aviapolis.fi/.

Print Friendly

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here