Tutkimukset

Tutkimme vuosittain rekrytoinnin nykytilaa ja tulevaisuuden trendejä monipuolisilla kyselytutkimuksilla. Kaikki tulokset ovat ladattavissa sivuiltamme. Sivuiltamme löydät Kansallisen Rekrytointitutkimuksen ja Työnhakijatutkimuksen. Tutustu myös mediakorttiin, josta löydät tietoa Duunitorin kävijätutkimuksesta.

Rekrytointitutkimus

Kartoitamme vuosittain rekrytoinnin trendejä. Tutkimukseen vastaa satoja rekrytoinnista ja henkilöstöasioista vastaavia henkilöitä.

Lataa tutkimus

Suorahakuyritykset

Tutkimme suorahaun kasvua ja muutosta vuosittain. Sivulta löydät listan suomalaisista suorahakua tekevistä yrityksistä ja tietoa yritysten toiminnasta vuositasolla.

Vieraile sivulla

Mediakortti

Kävijätutkimus toteutetaan vuosittain Duunitori.fi-palvelussa. Uusimmat tulokset ovat 08/2015, kyselyyn vastasi 1867 käyttäjää.

Lue lisää

Työnhakijatutkimus

Kansallinen Työnhakijatutkimus selvittää työnhaun tilaa ja trendejä Suomessa vuosittain. Ensimmäinen työnhakijatutkimus julkaistiin elokuussa 2016 ja siihen haastateltiin 1024 työnhakijaa.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Thomas Grönholm

CEO & Founder

Mikä on Duunitori?

Duunitori.fi on Suomen suurin työnhakukone ja uudenaikainen rekrytointimedia, joka tavoittaa tulevaisuuden osaajat ja työelämästä kiinnostuneet tehokkaasti eri kanavissa. Me tarjoamme sinulle kokonaisvaltaiset ja uudenlaiset ratkaisut onnistuneeseen rekrytointiin.

Erilainen lähestymistapa rekrytointiin ja työnhakuun on luonut pohjan Suomen suurimmalle työnhakijoiden verkostolle sosiaalisessa mediassa. Aktiivinen mediamme  tavoittaa tänä päivänä tuhansia työnhakijoita, mutta mistä kaikki sai alkunsa?

Lue lisää