Tuomme työpaikat lähellesi

Erilainen lähestymistapa rekrytointiin ja työnhakuun on luonut pohjan Suomen suurimmalle työnhakijoiden verkostolle sosiaalisessa mediassa. 

Thomas Grönholm ja Martti Kuusanmäki perustivat Duunitori Oy:n (aik. nimi Skyhood Oy) marraskuussa 2009 ja Duunitori.fi julkaistiin vuonna 2010. Taustalla oli ajatus omasta palvelusta, joka ratkaisisi sekä yritysten että yksityishenkilöiden kohtaamista digitaalisessa maailmassa. Palvelun alkuperäisenä ideana oli koota kaikki Suomen työpaikkailmoitukset yhdelle sivustolle ja julkaista avoimia työpaikkoja eri kanavissa ympäri verkkoa. Duunitori vei työpaikat sinne missä ihmiset viettävät aikaa.

Viimeisen kolmen vuoden aikana palvelun kävijämäärä on kolminkertaistunut. Tänä päivänä Duunitori on Suomen suurin työnhakupalvelu sosiaalisessa mediassa yhteensä 300 000 seuraajallaan Facebookissa, Twitterissä, LinkedInissä, Instagramissa, Whatsappissa, Snapchatissa ja Google+:ssa. Viikoittain palvelu tavoittaa sosiaalisessa mediassa jopa miljoona silmäparia.

Haluatko mukaan Duunitorin tiimiin? Lue lisää »

Aktiivinen rekrytointimedia

Tavoitamme tulevaisuuden osaajat ja työelämästä kiinnostuneet tehokkaasti eri kanavissa. Tarjoamme kokonaisvaltaiset ratkaisut onnistuneeseen rekrytointiin.

Missiomme

Ihmiset ovat yritysten tärkein voimavara. Missiomme on auttaa työnantajia tavoittamaan parhaat osaajat ja helpottaa työnantajien ja -hakijoiden kohtaamista työelämässä.

Työpaikkana

Duunitorilla on nuorekas ja rento työyhteisö, joka panostaa työssä viihtymiseen ja kannustaa jatkuvaan oppimiseen. Nopea kasvumme on mahdollista mahtavan tiimimme ansiosta.

Tekijät

Thomas Grönholm

Thomas Grönholm

CEO & Founder

thomas@duunitori.fi +358 40 544 4523

Vastaan Duunitorilla myynnin ja liiketoiminnan kehittämisestä. Käytännössä tapaan päivittäin asiakkaitamme yhdessä myyntitiimimme kanssa ja pohdin miten työnantajat voisivat olla entistä tehokkaampia rekrytoinneissaan. Luonteeltani olen analyyttinen ja uusista mahdollisuuksista innostuva.

Esimiehenä pyrin luomaan tiimiimme kannustavaa kehittymisen ilmapiiriä, jossa jokainen uskaltaa ottaa riskejä ja luoda uutta. Työn ulkopuolella harrastan liikuntaa aina sählystä pyöräilyyn ja lasketteluun ja musiikkia eri muodoissa (mm. laulu ja piano) sekä seuraan aktiivisesti yhteiskunnallista keskustelua, jos sitä nyt voi harrastukseksi kutsua.

Duunitorin tyyppitesti antaa minulle tulokseksi Visionääri, ENTP.

Martti Kuusanmäki

Martti Kuusanmäki

COO & Founder

martti@duunitori.fi, +358 50 413 7667

Vastaan palveluistamme ja pyöritän Duunitorin operaatioita. Käytännössä suunnittelen ja rakennan Duunitoria tekkitiimin kanssa, katson loppukädessä, että asiakkaamme saavat vähintään sen mitä olemme luvanneet ja hoidan sivussa kaikkea mahdollista sopimuksista taloushallintoon.

Mua motivoi uuden rakentaminen ja jatkuva oppiminen. On hienoa luoda tyhjästä jotain merkityksellistä hyvän tiimin kanssa. Meillä on käytäntö, että paras idea voittaa aina. Kokoonnutaan, ideoidaan ja ratkaistaan.

Duunitori tyyppitestin mukaan olen suorasukainen, tehokas ja taitava Organisaattori, ESTJ.

Aki Ahlroth

Aki Ahlroth

Editor-in-Chief

aki@duunitori.fi, +358 45 217 1755

Lauri Iso-Markku

Lauri Iso-Markku

Key Account Manager

lauri@duunitori.fi, +358 50 536 4646

Duunitorilla työtehtävieni ydintä on uusasiakashankinta, asiakkuuksienhallinta, sekä myynnin prosessien kehittäminen. Tämä on samalla parasta työssäni, sillä tuoreena markkinoinnin ekonomina olen saanut valtavasti vastuuta heti alusta lähtien näiden asioiden rakentamiseen! Työssäni yhdistyy siis myynnin ja markkinoinnin hallitseminen, sekä ymmärtäminen rekry- ja mediamaailmassa, joten on ollut mahtavaa hypätä heti altaan syväänpäähän ja kohdata uudet haasteet. Vapaa-ajalla hymyn tuo monipuolinen urheilu, mahtavat ystävät ja viskit, kaikkea tietenkin sopivassa suhteessa!

Tyyppitestin mukaan olen suora, kunnianhimoinen ja päättäväinen Manageri, ENTJ.

Mikko Savolainen

Mikko Savolainen

Account Manager

mikko@duunitori.fi, +358 50 547 3060

Työtehtäväni koostuu pääasiassa uusasiakashankinnasta ja asiakassuhteiden ylläpidosta. Kasvuyrityksessä työskennellessä pääsee todella haastamaan itseään ja saattaa löytää itsensä työtehtävien parista, joihin ei aamulla osannut varautua. Parasta työssäni on sen monipuolisuus. Tapaan päivittäin uusia ihmisiä ja pääsen suunnittelemaan heidän kanssa, miten kehittää rekrytointiprosessia sekä luomaan ratkaisuja työnantajanmielikuvan kehittämiseen. Hyvä työporukka ja työilmapiiri viimeistelevät kokonaisuuden. Harrastuksiini kuuluu oluen paneminen, metsästys ja kuntoilu. Kaksi ensimmäistä harrastustani kumpuaa kiinnostuksestani ruoanlaittoon ja monipuolinen kuntoilu tuo siihen hyvää tasapainoa.

Janne Tolonen

Janne Tolonen

Account Manager

janne@duunitori.fi, +358 40 413 8089

Duunitorilla työtehtäviini kuuluvat uusasiakashankinta, asiakkuuksienhallinta sekä myynnin kehittäminen.
Työssäni parasta on, että pääsen olemaan osa hienoa tiimiä jonka kanssa yhdessä viemme Duunitoria yrityksenä eteenpäin. Uusiin ihmisiin ja yrityksiin tutustuminen ja heidän auttaminen erilaisten haasteiden ratkaisemiseksi ovat myös ehdottomasti työni hienoimpia puolia.

Vapaa-aikani vietän mieluiten poissa kotisohvalta, loistavien ihmisten kanssa höpötellen sekä uusia mahtavia kokemuksia etsien. Harrastuksiini kuuluu monipuolinen urheilu, matkustaminen sekä luonnosta nauttiminen kalastuksen ja metsästyksen merkeissä.

Jenna Hölttä

Jenna Hölttä

Account Manager

jenna@duunitori.fi, +358 40 154 1558

Duunitorin tyyppitestin mukaan olen Organisaattori, ESTJ.

Tuula Kaukoranta

Tuula Kaukoranta

Research Manager

tuula@duunitori.fi, +358 50 356 0573

Vastaan päätehtäväni Duunitorin ehdokashakupuolesta. Muita puuhia henkilöhakuihin liittyvien tehtävien ohessa muun muassa työpaikkoihin liittyvät ammattiluokitukset, ilmoitusintegrointien hallinta ja G11-asiakastuki. Parasta työssä: monipuolisuus ja vaihtelevuus – koskaan ei ole kahta samanlaista työpäivää. Pöydällä useimmiten jonkin sortin ratkaisujen etsintää asiakkaiden rekrytointitarpeista it-viritteisempiin projekteihin. Innostun yhtä lailla sekä ihmisläheisestä rekrytointialasta että data- ja teknologiapuolesta, tässä työssä saa molemmat!

Duunitorin tyyppitestin mukaan olen Organisaattori, ESTJ.

Ari Levola

Ari Levola

Digital Marketing Specialist

ari@duunitori.fi, +358 45 631 3741

Toimin Duunitorilla digitaalisen markkinoinnin ja web-analytiikan asiantuntijana. Työtehtäviini kuuluu Duunitorin digitaalisten kanavien optimointi sekä tuotannon tukeminen analytiikkaa hyödyntäen. Aikaisemman työhistoriani myötä erityisosaamiseni keskittyy web-analytiikan lisäksi erityisesti hakukoneisiin, mutta Duunitorilla pääsen katsomaan digitaalista markkinointia myös monesta muusta eri kulmasta. Parasta digitaalisen markkinoinnin kanssa työskentelyssä on sen monipuolisuuden lisäksi alan jatkuva muutos ja kaiken toiminnan mitattavuus. Hyvin rakennetun analytiikan avulla kaikelle toiminnalle verkossa on mahdollista antaa konkreettinen arvo.

Duunitorin tyyppitestin mukaan olen vastuullinen ja tarkka loppuunsaattaja, Etsivä, ISTJ.

Meri-Tuuli Talsi

Meri-Tuuli Talsi

Content Manager

meri-tuuli@duunitori.fi, +358 40 542 7957

Nimeni on Meri-Tuuli ja päivisin pistän tuulemaan digitaalisen markkinoinnin kimuranteissa käänteissä. Työssäni löydän itseni usein muun muassa sisällöntuotannon sekä sosiaalisen median eri kanavien parista. Koordinoin ja toteutan erilaisia sisältömarkkinointikampanjoita. Parasta on uuden luominen sekä aineiston punominen mielenkiintoisiksi kokonaisuuksiksi. Olen innostuva, järkkäilijä ja käsillä tekijä, ja ruuanlaitto on intohimoni. Tasapainoilen vapaa-ajallani myös hevosen selässä ja joskus luistimillakin.

Duunitorin tyyppitestin mukaan olen suorasukainen, tehokas ja taitava Organisaattori, ESTJ.

Aino-Kaarina Salonen

Aino-Kaarina Salonen

Marketing Coordinator

aino-kaarina@duunitori.fi

Työtehtäviini kuuluu digitaalista markkinointia eri kanavissa eli ideoin ja tuotan sisältöä Duunitorille ja sosiaalisen median sivuillemme. Työni parhaita puolia ovat mielenkiintoiset projektit, uusien asioiden ideointi ja oppiminen, työn monipuolisuus sekä tietenkin huikea työporukkamme. Vapaa-ajallani urheilen, haaveilen matkailusta ja kesäisin harrastan sup-melontaa.

Tyyppitestin mukaan olen idearikas, yhteistyökykyinen ja kannustava Vaikuttaja, ENFP.

Mikko Haavisto

Mikko Haavisto

Marketing Coordinator

mikko.h@duunitori.fi

Ronja Inkovaara

Ronja Inkovaara

Digital Marketing Intern

ronja@duunitori.fi

Roosa Naukkarinen

Roosa Naukkarinen

Digital Marketing Intern

roosa@duunitori.fi

Sinä?

Sinä?

Hae Duunitorille

Haluaisitko töihin Duunitorille?

Ota yhteyttä tai jätä meille avoin hakemus!

Ota yhteyttä

Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Thomas Grönholm

CEO & Founder