Referenssit

Toimimme kaiken kokoisten organisaatioiden ja liittojen kanssa mitattavasti loistavin tuloksin. Katso, miten olemme toteuttaneet seuraavat projektit ja ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä teille sopiva kampanja.

Codemate

Videorekrykampanja tavoitti kokeneet IT-alan ammattilaiset

Codemate halusi herättää yleisössä reaktion ja viestiä samalla työnantajan arvolupaustaan potentiaalisille työnhakijoille. Duunitori tuotti Codematelle rekrytointimarkkinointikampanjan, joka piti sisällään videosarjan sekä artikkelin.

Elisa

Elisan uramahdollisuudet tutuksi koodareille

Erityisesti operaattoriliiketoiminnastaan tunnettu Elisa toimii laajasti myös useilla ohjelmistoalan sektoreilla ja tarjoaa paljon mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ohjelmistoalan ammattilaisille.

Finnair

#JoinFinnair – Uuden sukupolven rekrytointi sosiaalisessa mediassa

Pitkän rekrytointitauon jälkeen Finnairin uuden sukupolven rekrytointiin kaivattiin rohkeampaa lähestymistapaa. Matkustamo- henkilökunnan työtä ja koulutusta esiteltiin uudelle sukupolvelle kolmen eri artikkelin ja kilpailun avulla.

Royal Ravintolat

Ravintola-alan suunnannäyttäjä

Kampanjoiden tavoitteena oli houkutella ravintola-alan ammattilaisia ja alasta kiinnostuneita nuoria tutustumaan Royal Ravintoloiden ja sen konseptiravintoloiden monipuolisiin uramahdollisuuksiin.

Lidl

Kesätyökampanja tavoitti nuoret sosiaalisessa mediassa

Päivittäistavaraketju Lidl halusi keväällä 2016 tavoittaa nuoret kesätyönhakijat siellä, missä he muutenkin viettävät aikaansa – toisin sanoen sosiaalisessa mediassa. Duunitori oli vahvasti mukana yrityksen kesätyökampanjassa, joka alkoi alkuvuodesta.

Onnistuimme kesätyökampanjallamme tavoittamaan juuri olennaiset kohderyhmät ja saimme lopulta lähes 40 000 työhakemusta. Yhteistyö Duunitorin kanssa oli tässä merkittävässä roolissa – saimme jaettua tietoa sekä Lidlin monipuolisista uramahdollisuuksista että kaupan alasta yleisesti. Tänä kesänä pääsimme aitoon vuorovaikutukseen nuorison kanssa sosiaalisen median keinoin ja aiomme jatkossakin olla läsnä kohderyhmillemme luontevissa foorumeissa.

Jonna Jansson

Rekrytointipäällikkö, Lidl Suomi

Duunitori toteutti artikkelisarjan ja rekrykampanjan, joka onnistui loistavasti! Saimme hyvää näkyvyyttä, tavoitimme runsaasti hyviä hakijoita ympäri Suomen ja teimme onnistuneet rekryt. Pidän erityisesti Duunitorin ketteryydestä, nopeasta toiminnasta ja idearikkaista ihmisistä! Suosittelen! 

Anne Kokkonen

HR Director, Royal Ravintolat Oy

Olemme saaneet lisänäkyvyyttä työnantajamarkkinoilla Duunitorin ansiosta ja enemmän työhakemuksia avoimiin työpaikkoihimme.

Nina Koski

HR Manager, VV-Auto Group Oy

Duunitorin referenssit 2015

Ota yhteyttä

Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Thomas Grönholm

CEO & Founder

Mikä on Duunitori?

Duunitori.fi on Suomen suurin työnhakukone ja uudenaikainen rekrytointimedia, joka tavoittaa tulevaisuuden osaajat ja työelämästä kiinnostuneet tehokkaasti eri kanavissa. Me tarjoamme sinulle kokonaisvaltaiset ja uudenlaiset ratkaisut onnistuneeseen rekrytointiin.

Erilainen lähestymistapa rekrytointiin ja työnhakuun on luonut pohjan Suomen suurimmalle työnhakijoiden verkostolle sosiaalisessa mediassa. Aktiivinen mediamme  tavoittaa tänä päivänä tuhansia työnhakijoita, mutta mistä kaikki sai alkunsa?

Lue lisää