Elisan tarjoamat uramahdollisuudet tutuksi koodareille

Elisan tarjoamat uramahdollisuudet tutuksi koodareille

Erityisesti operaattoriliiketoiminnastaan tunnettu Elisa toimii laajasti myös useilla ohjelmistoalan sektoreilla ja tarjoaa paljon mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ohjelmistoalan ammattilaisille. Alkuvuodesta 2016 Elisa rekrytoikin useita kymmeniä uusia ohjelmistoalan ammattilaisia Software Services yksikköönsä ja it-liiketoimintayksikköönsä Elisa Appelsiiniin.

Duunitori toteutti rekrytointien aikana Elisalle mittavan kampanjan, jonka tavoitteena oli saada näkyvyyttä Elisan avoimille työpaikoille ja kirkastaa organisaation työnantajamielikuvaa ohjelmistoalan ammattilaisten keskuudessa.

Näyttökuva 2016-03-17 kello 15.45.18

Duunitori tutustui Elisan ohjelmistoarkkitehtien työhön ja julkaisi kaksi artikkelia, jotka kertoivat millaista Elisalla on työskennellä ja miksi Elisalla viihdytään töissä. Tämän lisäksi Duunitorilla julkaistiin useita Elisan avoimia työpaikkoja ja sekä rekrytointeja koskeva tiedote.

Kampanjassa hyödynnettiin laajasti eri sosiaalisen median kanavia ja sisältöjä ja työpaikkailmoituksia promottiin niin Facebookissa, Twitterissä, LinkedIn:ssä, Instagramissa, Whatsapp-viesteissä kuin Snapchatissakin. Sosiaalisen median lisäksi kampanjaa boostattiin bannerikampanjalla.

Kampanja tavoitti sosiaalisessa mediassa 200 000 suomalaista ja artikkelit ja työpaikkailmoitukset keräsivät yhteensä yli 30 000 lukukertaa. Elisan omille rekrytointosivuille klikattiin kampanjan kautta yli 2600 kertaa.

Kaipaatko apua rekrytointiin sosiaalisessa mediassa? Haluatko kertoa yrityksesi tarinan suurelle yleisölle?
Tutustu Duunitorin palveluihin tai ota yhteyttä »

Lue Elisan artikkelit:

Kasista neljään ei sovi kaikille – Tällaisessa työpaikassa huippuosaajat viihtyvät

Näissä töissä vaikutetaan suoraan suomalaisten arkeen

Taidot

, , ,

Lähetetty

18.3.2016

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *