Ehdokashaku

Ehdokashaulla löydämme ja tavoitamme potentiaaliset henkilöt, joita ei tavoiteta työpaikkailmoituksilla.

Pyydä esittely »

Kustannustehokasta suorahakua

Toteutamme tutkimus-, kartoitus- ja ensikontaktointivaiheet parhaalla mahdollisella laadulla, perinteistä suorahakua kustannustehokkaammin. Perinteisestä suorahausta poiketen emme tapaa kandidaatteja kasvokkain, vaan jätämme haastattelu- ja valintavaiheen rekrytoivalle organisaatiolle tai rekrytointiyritykselle.

e

Käynnistys

Määritämme tavoitteet ja henkilöprofiilin rekrytoijan kanssa. Laadimme tutkimussuunnitelman ja määritämme kohdeyritykset.

T

Etsivätyö

Markkina- ja yritystutkimusta seuraa kohdeyritysten sekä henkilöiden identifiointi. Selvitämme ehdokkaiden taustat ja toimitamme listan pätevistä ehdokkaista.

w

Kontaktointi

Selvitämme ehdokkaiden alustavan kiinnostuksen ottamalla heihin yhteyttä. Tämän jälkeen esittelemme pätevät ja kiinnostuneet kandidaatit asiakkaalle, joka sen jälkeen haastattelee haluamansa ehdokkaat ja tekee rekrytointipäätöksen.

Grand Eleven

Grand Eleven on Duunitorin kehittämä johtajien ja esimiesten rekrytointiin erikoistunut digitaalinen ehdokaskartoituspalvelu, joka on suunnattu johtavien suorahakutoimistojen käyttöön.

Grand Elevenin jatkuvasti päivittyvä ehdokastietokanta sisältää suorahakuun soveltuvat tiedot yli 35 000 suomalaisen yrityksen päättäjästä. Grand Elevenin yli 100 000 ehdokkaan joukosta valitaan potentiaaliset profiilit perustuen muun muassa ehdokkaan yritykseen, sen kokoon, toimialaan, mantieteellisen sijaintiin sekä ehdokkaiden vastuualueisiin tai titteleihin. Grand Elevenin avulla lähestytään potentiaalisia ehdokkaita henkilökohtaisesti ja tiedustellaan luottamuksellisesti heidän kiinnostustaan siirtyä uuteen tehtävään.

Lue lisää www.grandeleven.com

}

Tehokkuus

Grand Eleven –ehdokaskartoituspalvelun ansiosta suorahakutoimisto voi tehostaa omaa toimintaansa. Pätevien kandidaattien tavoittamisessa kuluu vain 20% siitä ajasta, joka kuluisi jos työ tehtäisiin perinteisen desk researchin keinoin. Tämä lyhentää selkeästi suorahakutoimeksiantojen läpimenoaikaa.

Kattavuus

Teemme markkinatutkimuksen sekä identifioimme organisaatiot ja henkilöt. Selvitämme kandidaattien taustat ja yhteystiedot julkisista lähteistä. Vaiheen lopputulos: pitkälista (long list) asiakkaan toivomassa muodossa.

N

Helppous

Grand Elevenin avulla rekrytoija selvittää helposti kandidaattien pätevyyden sekä motivoituneisuuden vaihtaa positiota. Tällöin suorahakukonsultti voi keskittyä suorahaun tärkeimpään vaiheeseen eli arvioimaan kahdenkeskeisessä haastatteluissa kandidaatin sopivuutta tehtävään ja uuteen organisaatioon.

Ota yhteyttä

Vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä!

Thomas Grönholm

CEO & Founder

Mikä on Duunitori?

Duunitori.fi on Suomen suurin työnhakukone ja uudenaikainen rekrytointimedia, joka tavoittaa tulevaisuuden osaajat ja työelämästä kiinnostuneet tehokkaasti eri kanavissa. Me tarjoamme sinulle kokonaisvaltaiset ja uudenlaiset ratkaisut onnistuneeseen rekrytointiin.

Erilainen lähestymistapa rekrytointiin ja työnhakuun on luonut pohjan Suomen suurimmalle työnhakijoiden verkostolle sosiaalisessa mediassa. Aktiivinen mediamme  tavoittaa tänä päivänä tuhansia työnhakijoita, mutta mistä kaikki sai alkunsa?

Lue lisää