Lämpimät kiitokset vuodesta 2016. Lupaamme tehdä jatkossakin kovasti töitä jotta voimme tarjota Suomen parhaan työelämän kohtauspaikan. Vuosi 2017 tulee olemaan täynnä uutta!

Kiitos

Vuosi 2016 on ollut meille loistava monella rintamalla. Olemme saaneet yli 100 uutta asiakasta ja 5 huipputyyppiä on liittynyt tiimiimme. Onnistuneiden asiakasprojektien lisäksi tuotimme puhuttelevaa sisältöä ja sivustomme kävijämäärä kasvoikin yli 50%. Myös tavoittavuuden saralla olemme kehittäneet palveluamme entistä paremmaksi; rekrytointimarkkinointi saadaan nyt entistä tehokkaammin halutun kohdeyleisön nähtäväksi. Haluammekin lausua vielä suuren kiitoksen teille – niin uusille, kuin jo pidemmän aikaa Duunitorin palveluihin luottaneille!

Duunitori 2017

Lupaamme tehdä jatkossa entistä kovemmin töitä suomalaisen työnhaun ja rekrytoinnin puolesta. Tässä 3 lupaustamme vuodelle 2017:

  1. Lisää avoimuutta. Uskomme parempaan työelämään kun tieto on avoimesti kaikkien saatavilla. Teemme voitavamme rekryanalytiikan saralla tuodaksemme entistä parempaa tietoa rekrytointimarkkinoinnin tuloksellisuudesta.
  2. Enemmän vaikuttavaa sisältöä. Tuoreen päätoimittajamme johdolla panostamme tunteita herättäviin sisältöihin ja tarinoihin työstä.
  3. Paremmat työkalut työnahaun ja rekrytoinnin onnistumiseen. Kehitämme Duunitoria poistaaksemme esteitä osaajien ja rekrytoijien kohtaamisen väliltä. Uskomme käytettävyyteen ja tulemme panostamaan mobiiliin työnhakuun ja sen mittaamiseen.

Duunitorin työ paremman työelämän puolesta jatkuu – kiitos teidän! 

P.S. Muistathan loppuvuoden kampanjamme lmoitusnäkyvyyden ja kesätyösesongin osalta.